19 juni 2011

Tacksamhetsalfabetet - L

Jag är tacksam för Lugn, Lycka, Litteratur, Lejon, Lejongult, Lampor.

Vad har du att vara tacksam över som börjar på L? :-)

Jag har antagit Ulrika Gabriel Coach & Inspiratörs utmaning att skriva ett tacksamhetsalfabete. Läs Ulrikas inlägg om tacksamhetsalfabetet här. Och alla Mina tacksamhetsinlägg hittar du här.


3 kommentarer:

Fröken Pyssel sa...

Men nu ska vi väl hålla oss till L va? ;-)

Lea såklart. Räcker bra så :-)

Joanna sa...

Tack själv, det är kul att vara med. Så kul att du kan anteckna mig för alla dina pysselstafetter som du kommer dra igång :) hihihi. Jag har tänkt på en julpysselstafett, vad tycker du? Den kunde dras igån i november tex.
Bra idé det där med tacksamhets alfabet. Ska scrappa en tror jag. Och ha den på väggen så att jag alltid kan se den

Pysselpralinen sa...

Kul idé med ett tacksamhetsalfabete, det passar mig som är helt nyfrälst på det här med tacksamhet och eftertanke. :-) Nyfrälst kan man bli om man inte automatisk är sådär väldigt tacksam av sig utan ofta förväntar sig ganska mycket. Men när jag väl började fundera över det här med tacksamhet och satte igång med att skriva tacksamhetsdagbok (helt ala Mia Törnblom):-) så blev mitt liv helt plötsligt så himla mycket trevligare. För jag insåg att jag hade rätt mycket att vara tacksam för, och med andra ord hade det rätt bra.:-)
Jag är bland annat tacksam för Lila tyger i mitt skåp, Lata dagar i solen och Lottaböckerna som är så kul! Och så förstås för att det är L-dagen idag, min namnsdag!:-)