11 november 2010

En snabb fråga

Är det någon som skulle sakna de miljarder länkar jag har i sidokolumnerna om jag tog bort dem?

Jag vill röja och städa lite här, och kan inte bestämma om de ska bort eller vara kvar. Jag har dem ju i google reader, och jag läser ofta bloggar i mobilen, så jag behöver dem egentligen inte här. Fast jag kollar ju här också ibland, när jag inte orkar med google reader...

7 kommentarer:

popetotrora sa...

Jag är inne här hos dig och kikar i princip varje dag. Men det är för att se vad du skrivit och visr, inte för länkarnas skull. Så nej, jag skulle inte sakna dom. :-)

Så länge du fortsätter skriva och uppdatera är jag nöjd.

Hur har det gått med skorna föresten? Är du nöjd och belåten nu? :-)

Viktoria- ♥s t j e r n f a l l♥ sa...

Det här är ett problem för mig med. Samtidigt som jag gärna vill ha dom där eftersom jag själv ibland tycker att det är kul att klicka mig vidare från andras länkar så är dom så många och tar upp en massa plats. Funderar på att göra nån slags egen sida där alla finns med och länka till den istället. Typ... vill du se mína favoritsidor/bloggar, klicka här.

Mokzan sa...

Har funderat på detsamma men jag tycker det är kul att gå in på andras länkar, det är ju så man hittar nya bloggar, så jag röstar på att ha dem kvar =)

Christy sa...

I sure will! I used to have the same problem/issue too. I wanted to clean my blog space but a lot of my readers reuqested for the blogroll to stay. So stay it did! :)

Fröken Pyssel sa...

Tycker Viktorias lösning är smart. Blir ju mer städat och fint och samtidigt kan man ha dem kvar. Typ en ny flik :-D ;-)

Evasleva sa...

Klart att de ska vara kvar! Det är ju så bloggvärlden fungerar - att vi länkar till varandra. Jag tycker personligen att det är konstigt med bloggar som inte länkar till andra. Dessutom utnyttjar jag din länklista :)

Jenny sa...

Hej Stina

Eftersom du är så underbart kreativ så har jag en liten grej till dig på min blogg.
Kram Jenny