19 oktober 2009

Rosa Bandet auktioner

Nu är de uppe!! Ni hittar dem HÄR!

Och här är grejerna vi säljer:


En fantastisk tavla av Katarina.


Ett personligt namnhalsband av Hanna.


Ett superfint halsband av Malin. (Ni måste kolla på auktionen för det här halsbandet. Det finns fler bilder där och färger och detaljer syns bättre där. Det är verkligen superfint!)


Två härliga broscher av Sanna.

Och så mina saker:

En liten kattdocka.


En barnkjol.


En liten necessär.


Och ett pennskrin. 

Alla pengar vi får för våra saker kommer vi att skänka till Bröstcancerfonden, då det är är de bröstcancerbehandlades egen fond. De pengar man skänker till dem går inte enbart till forskning, utan även till stöd för kvinnor som idag lever med bröstcancer. De har även en lägre administrativ avgift än Cancerfonden. 

Här är en bra länk för att läsa om skillnaderna: http://www.brostcancerfonden.se/assets/files/Rosa_Bandet_BRO_Cancerfonden.pdf 

Och på den här länken kan du läsa hur de använder sina pengar: http://www.brostcancerfonden.se/om-fonden.php

Auktionerna är uppe i en vecka. Skynda fynda!! Och auktionerna finns alltså HÄR!! :-)

3 kommentarer:

Miss Cutiepie sa...

Åh vad synd attt jag är på ett totalt köpstopp nu i samband med i väntan på första lönen och flytten :( Annars hade jag lätt lagt bud på flera saker. Jag är så förälskad i katten, typiskt :( Lycka till med auktionerna iaf! ♥ Otroligt bra initiativ!

Erica sa...

svar; det är nog en papperssax. det gick lätt att klippa med den! Den får inte vara för stor för då blir den för klumpig! Ha en skön dag!!

NetteR sa...

Så många olika kreativa och superfina alster du gör!