29 juli 2009

Mellanlandning

Oj, vad kul att så många ville vara med i utlottningen! Jag trodde på riktigt att det fanns en risk att INGEN skulle vara intresserad. :-)

Jag har låtit bloggen vila lite medan utlottningen pågår. Jag har så tokigt mycket att göra nu och måste hålla koll på att det inte blir för mycket. Förutom min lååånga lista med pysselprojekt har vi sambons föräldrar på besök i en vecka, födelsedagar i denna och nästa vecka, dagisstart, Me&I-träff här hemma och mer saker som jag glömt. Puh! Men jag gör en liten mellanlandning här och visar att jag lever, innan jag fortsätter med Vardagen. :-)


Igår var vi ut till vår lilla stuga, och eftersom jag inte kan visa bilder på pysslet jag håller på med tänkte jag visa ett par bilder från igår. :-) Det var blåsigt, men äntligen SOL igen. :-)


Dottern och farmor jobbade hela dagen med att bygga hus av diverse strandfynd. Själv tog jag det lugnt. Och eftersom jag frös av blåsten såg jag till att vara i solen så mycket jag kunde. Idag är jag snyggt röd i ansiktet... ;-)

Nu ska jag fortsätta beta av min pyssellista, vara social och inte stressa upp mig. Det känns som att jag väldigt snart måste omprioritera lite och göra en ny och kortare fixarlista för resten av denna vecka... 

3 kommentarer:

Linda Horn sa...

Ååååh, vilka underbara bilder!! Där skulle jag inte haft något emot att vara någon dag eller flera!! ;-)

clara sa...

Dina dockor är så fantastiskt fina, särskilt när dom kommer i flock sådär :)
Hoppas solen lyser på dej snart igen så det bruna övergår i brunt!

Jenny sa...

Ser underbart ut på bilderna. Lycka till med din lista, själv har jag skickat min lista ner i sopporna, orkade inte. Jag kommer ångra mig när semestern är slut och allt är ogjort, men just nu struntar jag i det :)
Fortsatt trevlig sommar