27 maj 2009

Rosor & photoshop


Under april och maj har jag gått en photoshop på nätet som Mikaela haft. Jag har ju haft så himla mycket annat för mig, så jag har suttit lite då och då med photoshop och inte hunnit med alls i kursens tempo. Men så hade jag heller aldrig ambitionen att göra det. Kursen finns kvar på nätet även efter att den slutat, så jag kan gå tillbaka och göra övningarna när jag har mer tid.
Före och efter photoshop.

4 kommentarer:

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Otroligt härliga bilder både med och utan photoshop! Vad kul att du kommit igång med pysslandet trots att det inte var något stort uppehåll :D Alltid kul att se vad du kommer på!

Jag har en wacom bamboo one, större tycker jag inte behövs för normalt användande, använder man den hemskt hemskt mycket och har en massa plats över på skrivbordet kanske man kan köpa en större men jag tycker det känns onödigt för normalt bruk. Är du sugen på en? :)

The 80's Me - Miss CutiePie sa...

Skugga får du genom att dubbel klicka på lagret där bilden ligger i, låsa upp det och sedan drop shadow (om du använder engelsk version) första valet på menyn. Du kan också gå in och ändra färg, storlek osv på skuggan, men oftast funkar det fint med att bara klicka i rutan drop shadow. Hoppas det hjälper! :)

Jo :) Nu har jag ramarna, olivia, fjädrarna och kawaii cute,och gratis spetsarna såklart :) sugen på de andra också men man får sprida ut det lite ;)

Otroligt mycket man kan göra med kiten när man gör om dem i photoshop. Har du några andra digitala favorit siter som du använder?

CamAnd sa...

Jättefina bilder! Gillar nästan den utan photoshop bäst! :-)

Augusti_73 sa...

Superdiggar väskan du gjort till KD med dethär fotot!